Bruggeling nog steeds zwaar onder de indruk: 'Ik kon toen wel wenen'

Bruggeling nog steeds zwaar onder de indruk: 'Ik kon toen wel wenen'

Gepubliceerd: donderdag 13 september 2018 om 20:35do 13-09-2018 om 20:35

Wesley Moraes is sinds vorig seizoen uitgegroeid tot één van de absolute sterkhouders bij Club Brugge. Maar de Braziliaanse spits laat zich af en toe nog vangen door overbodige fouten te maken.

Enkele weken geleden dreigde een schorsing van zes weken voor Wesley voor een elleboogstoot. "Ik kon wel wenen", vertelde de aanvaller van Blauw-Zwart aan Het Laatste Nieuws. "Ik was goed gestart aan het seizoen en dan plots. Wat er toen allemaal gezegd en gebeurd is, heb ik nooit goed beseft. Op een gegeven moment zei Dévy (Rigaux, teammanager, nvdr.) dat ik weer mocht spelen, maar waarom wist ik niet. Het maakte me ook niet uit."

"Ik voelde me zo ongelukkig toen ik aan de kant moest blijven, dat de motivatie ongelooflijk groot was toen ik weer mocht spelen tegen Anderlecht. De ploeg had mij nodig – dat heb ik gevoeld aan mijn ploegmakkers toen ik niet mocht spelen. Dévy zei: ‘Nu zullen de verdedigers je nog harder aanpakken, maar wees gewoon bezig met je spel.’ Ik weet dat ze als een gek naar mij toe vliegen, maar ik leer ermee omgaan."

De Braziliaanse aanvaller gaat nu proberen zijn houding op het veld te veranderen. "Dit zal niet meer gebeuren. Ik had ook nooit de intentie om iemand te blesseren. Dat ik alsnog geschorst kan worden, daar probeer ik niet aan te denken. Ik heb mijn lesje wel geleerd. Het is moeilijk om rustig te blijven wanneer ze je aanvallen, maar dat geldt voor elke speler", besloot Wesley.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws