Renard over spitsenduo van Anderlecht: Dat is wel een delicate zaak

Renard over spitsenduo van Anderlecht: "Dat is wel een delicate zaak"

Gepubliceerd: zondag 12 augustus 2018 om 22:00zo 12-08-2018 om 22:00

Het spitsenduo van Anderlecht draait op volle toeren. Ook tegen Sporting Charleroi maakten zowat Ivan Santini als Landry Dimata weer een doelpunt. Olivier Renard moet met lede ogen aanzien hoe vooral die laatste furore maakt.

In het geval van Santini heeft de technisch directeur er geen problemen mee dat hij bij Anderlecht het mooie weer maakt. "Santini is altijd een doelpuntenmaker geweest, maar ik denk niet dat we slechter zijn geworden door hem te verkopen en Orlando Sa gratis over te nemen", zegt hij daarover in La Capitale.

De situatie van Dimata is natuurlijk een heel ander paar mouwen. "Dat is wel een delicate zaak… Hij was hier en we hadden beter met hem moeten doen", vertelt hij. Dimata kreeg zijn jeugdopleiding bij Standard, maar door een gebrek aan speelkansen verhuisde hij naar KV Oostende.

Plaats een reactie

RubenRSCL +214
zondag 12 augustus 2018 om 23:04
Ja da zegt em nu toen was hij gewoon ni goe genoeg had moeten uitgeleend worde aan Oostende dan zat hij nu bij ons maar ja
Vind ik leuk
Lodecol13 +3545
maandag 13 augustus 2018 om 10:20
Als ge van de 11 gemaakte goals er 6 cadeau krijgt van de spelers van uw tegen stander dan is het ni moeilijk gisteren nog duidelijker die keeper schenkt hun daar ne penalty en de goal was al gemaakt door verdediger van charl
Vind ik leuk
maandag 13 augustus 2018 om 11:42
Renard weet dat ze slecht omgegaan zijn met hem en hij is niet te beroerd om dat toe te geven. Stommiteiten inzien is een voorwaarde om slimmer te worden.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws