'Courtois beging een enorme fout bij zijn voorstelling, dramatisch'

'Courtois beging een enorme fout bij zijn voorstelling, dramatisch'

11-08-2018 16:03
14

Thibaut Courtois werd donderdag voorgesteld als de nieuwe doelman bij Real Madrid. Het werd een grote show, waarin ook het gezin van Courtois heel wat aandacht kreeg. Niet iedereen was er fan van.

Zo laat columnist Nico Dijkshoorn zich in Het Nieuwsblad bijzonder kritisch uit over de 'show'. Op zijn eigen cynische wijze had hij het dan ook vooral over een modeblunder van Courtois.

'Wat Courtois had kunnen voorkomen, zijn de foto’s die tijdens de officiële presentatie zijn gemaakt. Dramatisch. Hij draagt de zwarte jarretels van zijn vrouw' schrijft de Nederlander.

'Thibaut Courtois, keeper van Real Madrid, zit gehurkt naast het logo van zijn nieuwe club met twee tot aan de dijen opgetrokken zwarte kousjes waarin Britney Spears ooit zo succesvol acteerde dat ze een wild wijf was', aldus Dijkshoorn.

'Die kousen van Courtois, het is zijn eerste grote misser. En dat zwarte leren duimpje omhoog. Oók fout. Het wordt een loodzwaar seizoen. Als ik Courtois was, zou ik mijn kat sturen', voegt hij er nog aan toe.