Update: ‘Batshuayi mag nog steeds hopen op gedroomde overgang’

Update: ‘Batshuayi mag nog steeds hopen op gedroomde overgang’

08-08-2018 17:15
8

Michy Batshuayi zal dit seizoen opnieuw worden uitgeleend door Chelsea. Vorige winter toonde Sevilla al interesse in hem, en de aanhouder wint nu.

Volgens Goal.com is Batshuayi nu wel akkoord met een uitleenbeurt aan die club. In januari gaf hij nog de voorkeur aan Borussia Dortmund. Olivier Giroud en Alvaro Morata hebben al gegarandeerd dat ze blijven, waardoor Batshuayi ook dit seizoen geen garantie heeft op veel speelminuten in Londen.

Ook Atletico Madrid en Valencia zouden op de deur kloppen voor Batshuayi, maar Sevilla maakt de grootste kans op zijn handtekening. Die club heeft een goede relatie onderhouden met de spits, ook toen hij hen afwees. Batshuayi heeft zich zelfs verontschuldigd na zijn keuze voor Dortmund. Toch is voorbehoud bij deze transfer: Sevilla praat ook met Vincent Aboubakar van FC Porto.

Update 08/08, 17u15:

De tijd begint te dringen voor Michy Batshuayi. De transfermarkt in Engeland sluit binnenkort en Chelsea laat de aanvaller waarschijnlijk niet meer gaan na 9 augustus. Toch meldt Het Laatste Nieuws dat, na Sevilla, ook Valencia nog steeds goede hoop heeft op een transfer van de Rode Duivel. Journalist Gianluca Di Marzio laat op zijn beurt weten dat de Spaanse club momenteel aan het onderhandelen is met Chelsea. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie