Oostende-directeur Orlans komt op voor Marc Coucke na kritiek

Oostende-directeur Orlans komt op voor Marc Coucke na kritiek

Gepubliceerd: zaterdag 4 augustus 2018 om 15:45za 04-08-2018 om 15:45

Na zijn overstap van KV Oostende naar RSC Anderlecht wordt Marc Coucke flink onder vuur genomen door de aanhang van de kustclub. Vooral omdat de flamboyante voorzitter meerdere spelers en medewerkers heeft meegenomen naar paars-wit.

Algemeen directeur van Oostende Patrick Orlans komt op voor de ex-voorzitter van KVO. “Een beetje dankbaarheid voor Marc is op zijn plaats. Ik heb twee echtscheidingen achter de rug. In de eerste zes maanden na de breuk is het niet allemaal rozengeur en maneschijn, maar na een tijdje valt alles in zijn plooi. Dat is ook in deze zo”, vertelt Orlans tegenover Het Laatste Nieuws.

“Marc is gedreven door een ongelooflijke ambitie, die hem vaak dwingt bepaalde zaken te doen. Iedereen die bij ons vertrokken is, heeft die keuze voor zichzelf gemaakt. En er zijn meer mensen gebleven dan er vertrokken zijn. Daarnaast zijn er ook veel mensen bijgekomen, zoals Peter Callant, Gert Verheyen of Hugo Broos. De toekomst zal uitwijzen of dit beter zal zijn of niet, maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen die vertrok, goed vervangen is”, aldus Orlans.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws