RSCA sluit oefencampagne tevreden af: Dit is goed voor het vertrouwen

RSCA sluit oefencampagne tevreden af: "Dit is goed voor het vertrouwen"

22-07-2018 07:32
3

Anderlecht sloot zaterdag de voorbereiding af met een zege tegen Stade Rennes. Het werd 3-2 tegen de Fransmannen. Na een moeizame start kan paars-wit toch tevreden terugblikken op een geslaagde voorbereiding.

"We begonnen goed aan de wedstrijd met veel intensiteit", reageerde Dennis Appiah na de wedstrijd tegenover RSCA TV. "We smaakten snel dat eerste doelpunt. Dat we de tweede strafschop niet binnentrapten, haalde het moraal even naar beneden. We speelden even met tien, dus we trokken ons daarna wat terug."

Toch wist Anderlecht te winnen. "Dit is goed voor het vertrouwen en voor de start van de competitie. Het voelt ook altijd goed om te winnen van een Franse ploeg. We hebben een goede voorbereiding achter de rug en hebben geen wedstrijd verloren. We wonnen wedstrijden tegen sterke ploegen."

Appiah kijkt al uit naar zaterdag, wanneer Anderlecht het opneemt tegen KV Kortrijk. "Maar nu gaat de competitie weer van start en dat is het belangrijkste. Het is dan dat we er moeten staan en meteen goed moeten beginnen."