'Bayern heeft haast: WK-revelatie mogelijk deze zomer al naar München'

'Bayern heeft haast: WK-revelatie mogelijk deze zomer al naar München'

Gepubliceerd: donderdag 19 juli 2018 om 13:23do 19-07-2018 om 13:23

Benjamin Pavard gaat VfB Stuttgart verruilen voor FC Bayern München. Volgens het lokale medium SWR, doorgaans goed ingevoerd als het om Stuttgart gaat, heeft de Franse WK-revelatie zelfs al een contract getekend bij Bayern. 

Pavard zou tijdens het WK in Rusland al zijn handtekening hebben gezet onder een contract bij Bayern München met de zomer van 2019 als ingangsdatum. De kans is echter aanwezig dat hij toch al deze zomer de overstap maakt. Bayern is in gesprek met Stuttgart om de 22-jarige verdediger nu al naar München te halen. Pavard heeft een afkoopsom van 35 miljoen euro in zijn contract staan.

Bayern wil de rechtsback zo snel mogelijk inlijven, nu hij met Frankrijk schitterde op het wereldkampioenschap. Pavard speelde een ijzersterk toernooi en bekroonde dat met een schitterend doelpunt tegen Argentinië en uiteindelijk ook de eindzege op het mondiale toernooi. Stuttgart gaf eerder al aan Pavard deze zomer niet kwijt te willen, maar Bayern hoopt met een verhoogde transfersom de club toch te kunnen overtuigen. Een andere optie is dat Bayern Pavard koopt en nog een jaar verhuurt aan Stuttgart.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws