Anderlecht speelt zaterdag thuis, maar opgelet niet alles is zoals vorig seizoen

Anderlecht speelt zaterdag thuis, maar opgelet niet alles is zoals vorig seizoen

Gepubliceerd: dinsdag 17 juli 2018 om 18:05di 17-07-2018 om 18:05

De voorbereiding op het nieuwe seizoen zit er voor Anderlecht bijna op. Zaterdag speelt paars-wit nog een thuiswedstrijd tegen Stade Rennais. Voor de match laat Anderlecht nog weten dat er enkele zaken (voorlopig) anders zijn dan vorig seizoen. 

De match begint om 18 uur. Voor abonnees is de match gratis. Anderlecht hoopt wel dat de abonnees zich even aanmelden. 'Wij zouden graag een idee hebben van hoeveel supporters dit duel zullen bijwonen en vragen daarom om jullie online te registreren. Het neemt slechts één minuutje van je tijd in beslag!', stelt Anderlecht.

Andere fans kunnen tot zaterdagavond nog tickets kopen. Online of via de ticketing. Zaterdag gaan de loketten niet open. De fanzone gaat open vanaf 16 uur en sluit om 22 uur.

Voorlopig is het Astridpark nog een bouwwerf. 'Vanwege de werkzaamheden zal ingang 5 gesloten blijven. Supporters met een ticket voor tribune E en S zullen alleen via ingang 6 het stadion kunnen betreden. Tribune N zal via de gewone ingang toegankelijk zijn, het bovenste niveau van tribune W via ingang 2', klinkt het bij Anderlecht. 

Parkeren
Het parkeerbeleid is iets anders dan anders. 'Supporters die met de wagen komen kunnen hun auto kwijt op de parking van het Bracopsziekenhuis, dicht bij het stadion. Parking Dupuis is dan weer voorbehouden voor de supportersbussen. De parking van Decathlon is zaterdag niet beschikbaar. Voor deze match geldt de Astridzone niet, wel worden de fans verzocht de wegcode te respecteren.'

Veiligheid
Qua veiligheid deel Anderlecht nog mee. 'Rugzakken zijn niet toegelaten. Handtassen (niet groter dan het A4-formaat) wel, al zullen deze doorzocht worden. Voor supporters met een handtas zal één aparte rij per ingang voorzien worden. Kom dus zeker goed op tijd om niet te lang 'in de file' te staan!'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws