Krëfel-klanten boos, groot aantal televisies wordt niet terugbetaald

Krëfel-klanten boos, groot aantal televisies wordt niet terugbetaald

16-07-2018 15:30
66

De electroketen Krëfel beloofde aan hun klanten dat ze alle voor het WK verkochte televisies zouden terugbetalen als de Belgen meer dan vijftien goals zouden maken. Het komt die belofte na, maar één voorwaarde hebben sommige klanten niet goed gelezen.

Het geldt namelijk enkel voor toestellen die online zijn geregistreerd. Mensen die hun televisie in de winkel hebben gekocht en daarna niet naar de website zijn gegaan krijgen géén compensatie. Het leidde al tot veel frustratie.

"We hebben de klanten die in aanmerking kwamen, zelfs nog gecontacteerd via telefoon en e-mail. Uiteraard kan het zijn dat mensen, ondanks onze inspanningen, hiervan geen kennisgenomen hebben. Dat is jammer, maar bij problemen kunnen ze bij ons terecht voor verder overleg", communiceert Krëfel via Het Laatste Nieuws.

Onder meer de 80-jarige Willy Mertens uit Tienen wist dat niet. "Dat heeft de verkoper van het Krëfel-filiaal in Sint-Joris-Winge er helemaal niet bijgezegd. En zelfs als hij het me verteld had, dan nog had ik niet geweten hoe ik dat moest doen. Oudere mensen met weinig kennis van computers worden duidelijk gediscrimineerd."