UPDATE: Napoli-voorzitter bevestigt Ronaldo-geruchten: '350 miljoen is te veel'

UPDATE: Napoli-voorzitter bevestigt Ronaldo-geruchten: '350 miljoen is te veel'

Gepubliceerd: zondag 15 juli 2018 om 09:33zo 15-07-2018 om 09:33

Cristiano Ronaldo gaat zijn carrière vervolgen bij Juventus, maar De Oude Dame was niet zijn eerste keuze. Volgens Corriere dello Sport was de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar eerst bezig met Napoli voordat hij zijn jawoord gaf aan Juventus.

In Napels had Ronaldo weer samen kunnen werken met Carlo Ancelotti, zijn voormalige trainer bij Real Madrid met wie de Portugees nog steeds een hechte band heeft. Zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft Ronaldo naar verluidt aangeboden aan Napoli. De nummer twee van het voorbije Serie A-seizoen lijkt echter vriendelijk te hebben bedankt, omdat het de astronomische bedragen voor Ronaldo niet kon en wilde betalen.

De Portugese superster verruilde Real Madrid na negen seizoenen onlangs voor Juventus, dat volgens Corriere dello Sport dus gold als 'plan B' voor het kamp-Ronaldo. De regerend Italiaans landskampioen heeft 112 miljoen euro op tafel gelegd, terwijl het bovendien jaarlijks dertig miljoen euro overmaakt naar de 33-jarige vedette.

Update 9.33: Ronaldo is inderdaad aangeboden aan Napoli, vertelt voorzitter Aurelio De Laurentiis aan La Repubblica, geciteerd door Calcionapoli24. "Ik heb zelfs serieus nagedacht over hoe we het zouden gaan betalen. Maar de 350 miljoen euro die Juventus in totaal voor hem op tafel gaat leggen, is te veel voor ons."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws