'Barcelona ontvangt opnieuw bod uit Engeland voor Braziliaanse verdediger'

'Barcelona ontvangt opnieuw bod uit Engeland voor Braziliaanse verdediger'

30-06-2018 23:35

De toekomst van Marlon Santos lijkt in de Premier League te liggen. Volgens Sky Sports heeft Southampton bij Barcelona aangeklopt voor de 22-jarige Braziliaanse verdediger.

The Saints hebben een bod van ruim elf miljoen euro neergelegd bij de Catalanen, stelt het doorgaans betrouwbare medium. De totale transfersom zou door aanvullende bonussen zelfs op kunnen lopen tot 13,5 miljoen. Of Barcelona ook daadwerkelijk zaken gaat doen met Southampton, is nog niet duidelijk. Eerder deze maand meldde Mundo Deportivo nog dat West Ham United bereid is om twintig miljoen euro op tafel te leggen voor Marlon.

De stopper werd tijdens het seizoen 2016/2017 door Barcelona gehuurd van het Braziliaanse Fluminense. Nadat Marlon twee competitieduels had gespeeld, nam Barcelona hem definitief over, waarna de Braziliaan direct werd uitgeleend aan OGC Nice. De Fransen hadden de optie om de verdediger op permanente basis vast te leggen, maar hebben daarvan afgezien. Ook Barcelona lijkt Marlon niet nodig te hebben.