OFFICIEEL: Atlético slaat belangrijke slag en verlengt met Griezmann en Hernández

OFFICIEEL: Atlético slaat belangrijke slag en verlengt met Griezmann en Hernández

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 23:08ma 18-06-2018 om 23:08

Antoine Griezmann heeft zijn contract bij Atlético Madrid met een jaar verlengd. De Franse aanvaller ligt nu tot 2023 vast in Madrid.

Griezmann kondigde vorige week al aan dat hij bij Atlético zou blijven en nu zijn er ook daadwerkelijk handtekeningen gezet. Atlético slaat met de verlenging van de spits een belangrijke slag, want FC Barcelona zit al een paar jaar achter hem aan. Atlético-voorzitter Miguel Ángel Gil Marín is speciaal naar Rusland gevlogen om Griezmann te laten tekenen.

Naast Griezmann heeft ook Lucas Hernández zijn contract bij Atlético verlengd. De verdediger had nog een verbintenis tot de zomer van 2022, maar dat is nu 2024 geworden. Ook voor Hernández was er veel interesse vanuit Europa.

Atlético kondigde vorige week aan dat er een principeakkoord op tafel ligt met AS Monaco over de transfer van Thomas Lemar. De Fransman heeft maandag een voorcontract getekend bij de Spaanse club. Lemar moet echter wel nog medisch gekeurd worden en ook moeten de laatste puntjes nog op de i worden gezet. Naar verluidt is er met de transfer een bedrag van 65 miljoen euro gemoeid.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws