Vermoedelijke opstelling: Martinez kiest voor deze elf tegen Panama

Vermoedelijke opstelling: Martinez kiest voor deze elf tegen Panama

18-06-2018 07:15
5

Eindelijk is het zover! Om 17u gaat het wereldkampioenschap echt beginnen voor de Rode Duivels. Panama is de tegenstander en bondscoach Roberto Martinez kiest voor de logische elf namen tegen de WK-debutant.

Martinez kiest zoals altijd voor het 3-4-3 systeem. Thibaut Courtois staat in doel en krijgt recordinternational Jan Vertonghen, Dedryck Boyata en Toby Alderweireld voor zich. Thomas Vermaelen en Vincent Kompany zijn niet op tijd fit geraakt, waardoor er plaats vrij is gekomen voor Boyata. De verdediger van Celtic krijgt meer dan waarschijnlijk de voorkeur boven Leander Dendoncker, de andere optie.

Yannick Carrasco mag zich als wingback uitleven op de linkerflank, terwijl Thomas Meunier ondanks een matige aanloop op de rechterflank start. Axel Witsel moet centraal voor de balans zorgen, terwijl Kevin De Bruyne de aangewezen regisseur is. Voorin spelen de in een bloedvorm verkerende Eden Hazard, goalgetter Romelu Lukaku en Dries Mertens.

Vermoedelijke opstelling: Courtois; Alderweireld - Boyata - Vertonghen; Carrasco - Witsel - De Bruyne - Meunier; Hazard - Lukaku - Mertens