Real Madrid 'presenteert' tweede zomeraanwinst: zesjarig contract voor Braziliaan

Real Madrid 'presenteert' tweede zomeraanwinst: zesjarig contract voor Braziliaan

30-05-2018 11:20
2

Real Madrid heeft de tweede zomerse aanwinst binnen, meldt AS. De Koninklijke heeft de achttienjarige Braziliaan Rodrigo Rodrigues voor zes seizoenen vastgelegd.

Hoewel Real Madrid de deal nog niet bevestigd heeft, beschikt het Spaanse medium al over foto's waarop de achttienjarige vleugelaanvaller poseert met het shirt van de Koninklijke. Rodrigues komt deze zomer over van Grêmio Novorizontino, dat uitkomt in de Braziliaanse Serie D (!) en sluit in eerste instantie aan bij Real Madrid Castilla.

"Het is een droom om dit shirt aan te mogen trekken", laat Rodrigues in een eerste reactie weten aan AS. "Ik ben er zeker van dat dit de beste club is om mezelf te ontwikkelen. Hopelijk kan ik de supporters in vervoering brengen en veel prijzen pakken met deze club."

De talentvolle Braziliaan krijgt in Madrid gezelschap van landgenoot Vinicius Junior, die nu nog bij Flamengo speelt, maar enige tijd geleden al werd vastgelegd door Los Merengues. Naar verwachting zal het niet bij deze twee zomertransfers blijven. Marca meldde eerder op de dag dat de regerend Champions League-winnaar zichzelf op vier posities wil versterken.