'Belgische topclub gaat vol voor Schrijvers, vertrek bij Genk wenkt'

'Belgische topclub gaat vol voor Schrijvers, vertrek bij Genk wenkt'

29-05-2018 12:05
20

Siebe Schrijvers lijkt Racing Genk deze zomer te verlaten. De belofteninternational kwam in de Luminus Arena nauwelijks aan speelminuten, waardoor een vertrek zich opdringt. Eén Belgische topclub ligt alvast op de loer.

De 21-jarige aanvaller heeft bij de Limburgers nog een contract lopen tot medio 2019. De club deed hem zelfs al een nieuw contractvoorstel, maar Schrijvers is niet geneigd daarop in te gaan. Het jeugdproduct van Genk wil namelijk zekerheid over zijn speelkansen.

Verregaande belangstelling
Volgens het Laatste Nieuws moet Schrijvers circa drie miljoen euro opleveren. Eerder toonde RSC Anderlecht al interesse, maar zeer concreet was dat niet. Nu heeft volgens Het Belang van Limburg één club verregaande interesse, om welke JPL-club het gaat is niet duidelijk.

Hierdoor is Schrijvers geneigd te vertrekken bij Genk. 'Daar zit de verregaande interesse van een Belgische topclub voor veel tussen. Schrijvers zou volgend seizoen zijn laatste contractjaar ingaan, daarom is KRC Genk geneigd om mee te denken aan een transfer', klinkt het.