'Voormalig toptalent van Barcelona moet Diaby doen vergeten bij Club Brugge'

'Voormalig toptalent van Barcelona moet Diaby doen vergeten bij Club Brugge'

17-05-2018 18:03
12

Club Brugge maakt zich al op voor volgend seizoen. Dat zal er eentje zonder Abdoulay Diaby zijn, die wil vertrekken. Om hem te vervangen denkt Blauw-Zwart onder andere aan Bojan Krkic.

Dat meldt Marca donderdag. De Spaans-Servische spits wordt door Stoke City momenteel verhuurd aan de Spaanse middenmoter Alavés. Overtuigen kon hij daar echter niet. Hij speelde amper zestien wedstrijden en was daarin goed voor één doelpunt. In principe keert hij terug naar Engeland, waar Stoke City hem een nieuwe kans wil geven, maar er zijn andere mogelijkheden.

Zo is er interesse uit Spanje, Duitsland en ons land. Club Brugge ziet in hem een goede vervanger van Diaby, die op het punt staat om te vertrekken. Ook de Duitse subtopper Hoffenheim zou de Spanjaard graag aantrekken. Daarnaast toonden ook Malaga, Celta, Las Palmas en Espanyol in het verleden interesse.

Bojan debuteerde al op bijzonder jonge leeftijd bij Barcelona. Hij werd gezien als een echt toptalent, maar tot de grote doorbraak kwam het nooit. Hij speelde onder andere nog voor Stoke City, Ajax, AS Roma, AC Milan en FSV Mainz 05.