Update: 'Lukaku krijgt positief nieuws van de medische staf'

Update: 'Lukaku krijgt positief nieuws van de medische staf'

01-05-2018 17:40
1

Romelu Lukaku moest zondag al de strijd staken tegen Arsenal met een voetblessure. De Rode Duivel is nog niet meteen hersteld en zal minstens ook de clash met Brighton missen. 

Volgens The Sun is de blessure van Lukaku behoorlijk ernstig. Het is daarom ook niet duidelijk of hij komende week fit zal zijn. Man U speelt dan tegen West Ham United en de FA Cup-finale tegen Chelsea. Het wordt een race tegen de tijd om Lukaku tegen dan fit te krijgen.

"De spelers hadden vandaag een vrije dag, maar Lukaku is toch komen opdagen. Hij was aan het manken en iemand moest hem met de auto brengen. Hij hield de druk weg van zijn rechtervoet en had een sessie bij de fysiotherapeuten", zo vertelt een insider nog.

Update 1/5 17.40: De blessure van Romelu Lukaku lijkt gelukkig mee te vallen. Volgens Kristof Terreur, de Premier League-watcher voor Het Laatse Nieuws, is Lukaku waarschijnlijk op tijd fit voor de finale van de FA Cup. Chelsea is daarin op 19 mei de tegenstander. Het WK komt dus absoluut niet in gevaar voor 'Big Rom'.