Opmerkelijke enquête Everton verbaast Allardyce: 'Wat ik mezelf geef? Rot op'

Opmerkelijke enquête Everton verbaast Allardyce: 'Wat ik mezelf geef? Rot op'

Gepubliceerd: donderdag 19 april 2018 om 19:00do 19-04-2018 om 19:00

Everton-manager Sam Allardyce is niet blij met een actie van zijn club. The Toffees hebben een enquête gestuurd aan de fans, waarin onder meer wordt gevraagd de trainer te beoordelen.

Volgens Allardyce heeft voorzitter Bill Kenwright inmiddels zijn excuses aangeboden. De fout zou liggen bij de marketingafdeling van de club. "Het was gewoon een fout, het gaf jullie de kans om met mooie verhalen te komen", laat de ervaren manager weten in Engelse media.

"Welke uitkomst eruit gaat rollen, maakt voor mij niet uit. Pas als iemand in de top van de club mij opbelt en zegt dat ik niet meer nodig ben, reageer ik teleurgesteld", vervolgt Big Sam. "De vraag die werd gesteld aan de supporters was wat jullie van de manager, de spelers en de stafleden vinden. Daar blijkt duidelijk uit dat onze marketingdirecteur niet goed snapt hoe voetbal werkt."

Allardyce ziet er toch de humor wel van in. "Welk cijfer ik mezelf zou geven? Ach, rot op. Een elf." Everton neemt na 34 speelrondes de negende plaats in de Premier League in.

Plaats een reactie

Riddlin +2506
donderdag 19 april 2018 om 19:36
Dus wat de supporters denken maakt hem niet uit.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws