Beerschot-Wilrijk is derbynederlaag nog niet te boven, Sint-Truiden wint op Kiel

18-04-2018 22:37

Beerschot-Wilrijk heeft nog steeds niet kunnen winnen in poule B van Play-Off 2. De Antwerpenaren gingen thuis met 1-3-cijfers onderuit tegen Sint-Truiden. Zo blijft Beerschot-Wilrijk na vier wedstrijden achter met amper twee punten.

De Ratten, die promotie op een haar na misten, vatten PO2 aan met heel wat enthousiasme. Tegen STVV moest die zege er eindelijk komen, maar nog voor het uur stond de thuisploeg al twee doelpunten in het krijt. Eerst opende Roman Bezus de score, zeven minuten na de pauze verdubbelde Chuba Akpom de voorsprong vanop de stip.

Pas in het ultieme slot wist Beerschot-Wilrijk een vuist te maken. Tom Van Hyfte verzorgde de aansluitingstreffer. Het Kiel schreeuwde haar jongens nog naar voren, maar in blessuretijd kregen ze het deksel op de neus. Babacar Gueye werkte bijzonder fraai af van achter het steunbeen: 1-3.