Zij pakken de laatste twee plaatsen in Play-Off 1

  "Zij pakken de laatste twee plaatsen in Play-Off 1"

  maandag 16 april 2018 om 13:45

  Play-Off 1 ligt nog niet in een beslissende plooi, zeker niet wat de landstitel betreft. Aimé Anthuenis denkt wel dat Charleroi en Racing Genk, die vrijdag 2-2 gelijk speelden, nog weinig rol van betekenis gaan spelen.

  Standard kan daarentegen wél nog potten breken en AA Gent bedreigen. "Gent hoeft niet te panikeren na een zwakkere match. Dat kan eens gebeuren. Als ze morgen thuis winnen van Genk is er helemaal geen man overboord. Ze voelen wel Standard naderen voor plaats drie. Mits winst woensdag tegen Anderlecht doen de Rouches volop mee voor de top drie", vertelt hij in De Zondag. 

  De plaatsen liggen volgens Anthuenis zelfs min of meer vast. "Ik zie Standard het niet meer hoger schoppen. De twee eerste plaatsen zijn voor Club en Anderlecht. Genk en Charleroi zullen af en toe wel wat punten pakken, maar zijn volgens mij de kandidaten voor de laatste twee plaatsen."

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +14530
  maandag 16 april 2018 om 13:55
  Ik zou Genk toch nog niet afschrijven voor Europees voetbal.
  Vind ik leuk
  jacoeder +129
  maandag 16 april 2018 om 14:00
  Na iedere speeldag kan het lot van de ploegen weer veranderen. Als Genk morgen in Gent wint, naderen ze al direct op 2 punten van de buffalo's. En dan komt wss de volgende ex-trainer / analist / ..... af met "Genk doet nog volop mee voor de europese plaatsen" ......
  Vind ik leuk
  Chroom +178
  maandag 16 april 2018 om 20:36
  Als de scheidsrechters Genk zo blijven benadelen met swalbes en wiegeren om zware fouten op Genk spelers te bestraffen met een rode kaart komt zijn voorspelling uit.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws