Vanden Borre traint opnieuw mee, Cercle Brugge komt met statement

Vanden Borre traint opnieuw mee, Cercle Brugge komt met statement

05-04-2018 10:48
3

Gaat Anthony Vanden Borre volgend seizoen aan de slag bij Cercle Brugge? Zijn lievelingscoach Frank Vercauteren is daar actief en geeft hem de kans om mee te trainen. Over een contract is er echter niet gesproken.

De dertigjarige ex-Rode Duivel staat ook donderdag weer op het trainingsveld met Cercle. De Vereniging heeft echter geen plannen om hem vast te leggen, zo vertelt voorzitter Frans Schotte.

"Toen Franky ons vroeg of Anthony de rest van het seizoen met de groep mocht meetrainen, hebben wij daar niet moeilijk over gedaan. Dit is voor ons
geen staatszaak. We hebben dit seizoen sportief geen enkel perspectief meer. Of er een contract op tafel komt als blijkt dat hij zijn oude niveau kan halen? Zeg nooit nooit, maar de situatie is nog te pril om daar al over te praten", verklaart Schotte in Het Laatste Nieuws.

Het profiel van Vanden Borre spreekt zeker aan. "Feit is wel dat een speler met zoveel eersteklasse-ervaring ons ongetwijfeld kan helpen in ons eerste seizoen na de promotie. Alleen: er zijn zo nog spelers op de markt, hé. Laat ons dit vooral niet opblazen. We trainen nu nog door tot eind april, met Vanden Borre. Daarna zien we wel."