UPDATE: Anderlecht bevestigt slecht nieuws: 'Veel moed en tot snel'

UPDATE: Anderlecht bevestigt slecht nieuws: 'Veel moed en tot snel'

23-03-2018 15:30
15

RSC Anderlecht bereidt zich voor op de start van Play-Off 1. Die voorbereiding wordt verstoord, want er is opnieuw een langdurig geblesseerde. Dennis Appiah zal dit seizoen niet meer in actie komen.

De amper 25-jarige verdediger sukkelt al enige tijd met een hernia, waardoor een operatie aan de rug onvermijdelijk was. De Fransman zal door de ingreep enkele maanden buiten strijd zijn, waardoor het seizoen er meteen opzit voor de rechtsback. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Volgens het dagblad is dit ook geen goed nieuws met het oog op een zomerse transfer.

Ondanks de vele kritiek op zijn prestaties, speelde Appiah door de weinige alternatieven best veel wedstrijden voor paars-wit. Andy Najar is al lange tijd buiten strijd, maar de kans bestaat dat hij in de Play-Offs nog aan de bak komt. Zoniet moet Anderlecht puzzelen en pakweg Alexander Chipciu of de amper 18-jarige Alexis Saelemaekers in de strijd gooien.

Update 15.30: Appiah zal dit seizoen niet meer in actie komen. Dat bevestigde Anderlecht vrijdag in de loop van de dag. 'Paars-Wit zal in Play-Off 1 geen beroep kunnen doen op Dennis Appiah', meldt de landskampioen.

'De 25-jarige Fransman mist de rest van de competitie als gevolg van een nekblessure. Appiah was dit seizoen in 27 competitiewedstrijden goed voor 6 assists, maar zal die statistieken dus niet meer verder kunnen aanscherpen. Veel moed Dennis, hopelijk tot snel!'

No Poll