Antwerp moet liefst negen spelers missen in Spaanse Play-Off 2-voorbereiding

Antwerp moet liefst negen spelers missen in Spaanse Play-Off 2-voorbereiding

Gepubliceerd: vrijdag 16 maart 2018 om 17:12vr 16-03-2018 om 17:12

Maandenlang vertoefde Royal Antwerp FC in de top-zes, maar met de eindmeet in zicht stortte het elftal van Laszlo Bölöni in. Deelname aan Play-Off 2 is het ontgoochelende gevolg. The Great Old bereidt die mini-competitie voor in het zuiden.

In Spanje hoopt Bölöni zijn troepen weer scherp te krijgen voor het laatste deel van het seizoen. Ideaal vallen de omstandigheden echter niet te noemen, want de Roemeen moet maar liefst negen kernspelers thuislaten. Uiteenlopende oorzaken liggen daarvan aan de basis, weet Gazet van Antwerpen.

Allereerst kunnen Obbi Oulare, Jens Teunckens (beide Belgische U21), Jonathan Pitroipa (Burkina Faso) en Sébastien Siani (Kameroen) er niet bij zijn vanwege interlandverplichtingen. Moustapha Sall, Kafoumba Touré en Younes Achter zijn dan weer geblesseerd, terwijl Joaquin Ardaiz rechtstreeks naar Spanje trekt. Ook William Owusu, topschutter bij The Reds, reist (nog) niet mee af. Zijn dochtertje is ziek.

Geen rechterhand
Als klap op de vuurpijl kan Bölöni in Spanje ook geen beroep doen op zijn T2. Wim De Decker, vorig jaar nog de grote held op de Bosuil als bewerkstelliger van de promotie, is op stage voor zijn Pro License-cursus. Dinsdag zou hij zijn plekje in de technische staf van Antwerp opnieuw innemen.

Poll

Antwerp gaat nog knallen in Play-Off 2

(336 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws