'Anderlecht krijgt goed én slecht nieuws in aanloop naar Play-Off 1'

'Anderlecht krijgt goed én slecht nieuws in aanloop naar Play-Off 1'

15-03-2018 07:35
7

RSC Anderlecht begint vol goede moed aan Play-Off 1. Het zet de achtervolging op Club Brugge in. Dat kan het mogelijk ook doen met Andy Najar.

De Hondurees was de voorbije dagen al mee met Anderlecht op teambuilding in Jupille. Het leek moeilijk voor hem om dit seizoen nog terug te keren, maar volgens Het Nieuwsblad ligt hij voor op schema na zijn operatie.

Een definitieve datum voor zijn terugkeer is er nog niet. Midden april zou één van de opties zijn. Of Hein Vanhaezebrouck Najar ook zal inzetten als zijn geheim wapen is nog maar de vraag.

Ook slecht nieuws
Toch krijgt Anderlecht niet enkel goed nieuws. Zo staat er een groot vraagteken achter de naam van Kara Mbodji. De Senegalees wil dit seizoen graag nog spelen. Zijn knieoperatie was echter delicaat waardoor het geen garantie is dat hij dit seizoen nog speelklaar geraakt.

Datzelfde kan gezegd worden van Henry Onyekuru. De Nigeriaan traint weer met de bal en wil aan spelen toekomen voor het WK. Toch zijn ze bij paars-wit erg sceptisch over terugkeer. Het risico op een terugval zou te groot zijn.