Als ik het niveau van Messi wil halen, moet ik presteren in de grote matchen

"Als ik het niveau van Messi wil halen, moet ik presteren in de grote matchen"

19-02-2018 21:18

Eden Hazard staat voor één van de meest prestigieuze wedstrijden van zijn rijkgevulde carrière. Met Chelsea FC neemt hij het dinsdag op tegen het FC Barcelona van Lionel Messi. Op de voorafgaande persconferentie kon de vergelijking tussen beide sterren natuurlijk niet ontbreken.

Hazard ging die kwestie niet uit de weg. "Ik heb al een keer tegen hem gespeeld, met België op het WK. Toen verloren we, dus morgen (dinsdag, nvdr.) wil ik een ander resultaat. Het is fijn om vergeleken te worden met de besten. Maar ik ben helemaal anders. We spelen in andere competities. Ik doe mijn job", tekende Sporza op.

"Ik probeer hun niveau te halen, daar doe ik elk seizoen mijn best voor. Als je de beste van de wereld wilt zijn, moet je presteren in de grote wedstrijden. In de Champions League kan ik tonen dat ik nog een niveau hoger kan. Ik doe ook altijd mijn best in de Premier League en ik heb dit seizoen al goeie matchen gespeeld, maar je wilt toch schitteren tegen de beste teams ter wereld. Als ik nog een hoger niveau wil halen, moet ik morgen goed spelen", doet hij de Chelsea-fan alvast likkebaarden.