'Ghanees niet op weg naar Anderlecht, Brusselaars zien af van zijn komst'

'Ghanees niet op weg naar Anderlecht, Brusselaars zien af van zijn komst'

21-01-2018 08:05
9

Anderlecht gaat dit seizoen waarschijnlijk niet meer rekenen op Henry Onyekuru, voor wie een operatie onafwendbaar lijkt. Er is echter een alternatief op de radar gekomen in Zweden.

Volgens Het Laatste Nieuws is Nasiru Mohammed momenteel een doelwit van Anderlecht. Die Ghanees is momenteel speler bij BK Häcken, een eersteklasser uit Zweden. Hij kan diep in de spits spelen, maar bij Häcken speelt hij vooral op de flank. In Zweden is het voetbalseizoen al een tijdje afgelopen: Mohammed maakte 8 goals op 25 wedstrijden.

Anderlecht zou nu in ieder geval een bod voorbereiden op deze Ghanees, die wel nog een contract heeft tot december 2020. De 23-jarige aanvaller speelde wel al in de jeugdelftallen van Ghana, maar het is voor hem nog altijd wachten op een kans bij de A-ploeg.

Lees ook: Anderlecht wil gaan shoppen bij Standard én Racing Genk

Update 21/01/2018: Nasiru Mohammed zal dan toch niet naar ons land trekken. Volgens La Capitale heeft Anderlecht besloten om geen bod te doen op de Ghanese aanvaller. De Brusselaars blijven intussen zoeken naar een nieuwe spits.