'Anderlecht laat vraagprijs voor mokkende Dendoncker drastisch zakken'

'Anderlecht laat vraagprijs voor mokkende Dendoncker drastisch zakken'

18-01-2018 08:17
12

Voorlopig is Leander Dendoncker nog een speler van RSC Anderlecht, maar de vraag is maar of hij dat ook nog na januari is. De middenvelder aast op een transfer en volgens de laatste geruchten lijkt Anderlecht mee te willen werken aan een deal.

Het is al een tijd geweten dat vooral West Ham United aan Dendoncker denkt. De middenvelder ziet een overstap naar de Premier League zitten en hoopt dat paars-wit hem laat gaan. In het begin van de transfermercato maakte Herman Van Holsbeeck zich sterk dat Dendoncker enkel mocht vertrekken bij een waanzinnig bod. De manager van Anderlecht dacht aan een bedrag rond de 25 miljoen euro.

Volgens L'Avenir is Anderlecht nu al tevreden met een pak minder. 'Als er een cheque van 15 miljoen euro op tafel landt, laat Anderlecht hem gaan', klinkt het. Dat bedrag is duidelijk lager dan Anderlecht eerst hoopte te krijgen voor de Rode Duivel.

Gedrag op stage
Op stage liet Dedoncker nog een uitstekende indruk na, maar in Wallonië zagen ze dat blijkbaar anders. 'Dendoncker wil kost wat kost Anderlecht verlaten, zelfs met het oog op het WK. Zijn gedrag en zijn niveau op training in La Manga waren exemplarisch. Hij heeft niet langer meer de motivatie van vorig seizoen.'

Lees ook: 'Transfertarget van Anderlecht maakt zich onmogelijk en mag nu niet weg'

No Poll