OFFICIEEL: KV Mechelen strikt gevallen topper

  OFFICIEEL: KV Mechelen strikt gevallen topper

  vrijdag 5 januari 2018 om 18:31

  Vrijdag was het een drukke dag in het AFAS Stadion. KV Mechelen liet immers Silvère Ganvoula terugkeren naar Anderlecht en nam zelf Nicolas Verdier terug in huis. Ook werd duidelijk dat KV Mechelen zich versterkte met Fabien Camus.

  Vrijdag bevestigde KV Mechelen de komst van Camus via de officiële kanalen. De 32-jarige Fransman zat al een tijdje zonder club. Op 31 augustus gingen hij en Royal Antwerp FC uit elkaar. Nu tekende Camus een contract tot het einde van het seizoen bij Malinwa.

  Op achttienjarige leeftijd maakte Camus bij Olympique Marseille zijn debuut op het hoogste niveau. In Frankrijk doorbreken zat er evenwel niet in en hij probeerde het in België. Sporting Charleroi haalde de middenvelder naar ons land. Daar speelde hij zich in de kijker van KRC Genk. Met de Limburgers veroverde Camus de Belgische landstitel.

  Door blessureleed viel zijn loopbaan een beetje in het water. Genk leende hem een seizoen uit aan Troyes AC. Daarna mocht hij weer in Limburg spelen. Via een nieuwe uitleenbeurt dit keer aan Evian kwam hij opnieuw bij Troyes terecht. Vorig seizoen haalde Antwerp hem weer naar België. Camus promoveerde, maar kreeg aan het einde van de zomer te horen dat er voor hem geen plaats meer was op de Bosuil. 

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +14477
  vrijdag 5 januari 2018 om 19:07
  Camus kon het in 2e bij Antwerp niet meer, waarom zou hij dat nu ineens wel kunnen? Dit lijkt me een paniektransfer.
  Vind ik leuk
  SD +8761
  vrijdag 5 januari 2018 om 19:50
  Als het maar niet te veel kost !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  OFFICIEEL: KV Mechelen strikt gevallen topper