'Mera geen optie: KV Mechelen verlegt interesse naar andere Bruggeling'

'Mera geen optie: KV Mechelen verlegt interesse naar andere Bruggeling'

31-12-2017 07:45
5

Per 1 januari gaat de transfermarkt weer open en willen ook de Belgische clubs zich dringend versterken. Bij KV Mechelen staat er veel te gebeuren, want door de vijftiende plaats is de nood hoger dan ooit. KVM heeft het vizier vooral op Club Brugge gericht.

VoetbalPrimeur.be wist u zaterdag al te melden dat tevergeefs aanklopte voor German Mera. Club-trainer Ivan Leko zou zijn veto hebben uitgesproken over een uitleenbeurt van de Colombiaanse verdediger. Het Nieuwsblad meldt dat Malinwa nu interesse zou tonen voor Laurens De Bock, de overbodige linksback bij Blauw-Zwart.

De Bock is één van de vijf spelers die Leko niet meer nodig heeft en dus mag vertrekken in januari. De 25-jarige De Bock is helemaal uit beeld verdwenen na een dramatisch optreden op het veld van AS Eupen (2-2). Een nieuwe kans is uitgesloten. Mogelijk biedt KV Mechelen uitkomst. Wellicht probeert Club Brugge tijdens de onderhandelingen Elias Cobbaut in de deal te betrekken. Afgelopen zomer polste Club Brugge al voor de 20-jarige linksback. De Bock zou de positie van jeugdinternational Cobbaut dan over kunnen nemen.

Lees ook: 'Ex-ploeg wil zomertransfer terug wegplukken bij Club Brugge'