Verhuurde aanvaller van Lokeren maandenlang out na schandalige aanslag van keeper

Verhuurde aanvaller van Lokeren maandenlang out na schandalige aanslag van keeper

13-12-2017 16:00
4

Slecht nieuws voor Luciano Slagveer. De vleugelaanvaller komt na een moeilijke periode bij Lokeren op huurbasis uit voor FC Twente. Hij vond bij onze noorderburen het spelplezier terug, maar staat de komende maanden langs de kant. Slagveer is twee tot vier maanden uit de roulatie met een schouderblessure. Dat maakt Twente woensdag via de officiële kanalen bekend. 

Slagveer kwam dinsdag, tijdens de slotfase van NAC Breda - Twente, ongelukkig terecht nadat hij door NAC-goalie Nigel Bertrams was getorpedeerd. De doelman kwam véél te laat met een tackle en kreeg geheel terecht ook direct rood van de ref. 

Het is een nieuwe domper voor Slagveer, die dit seizoen wordt uitgeleend door Lokeren, waar hij pas sinds de zomer onder contract stond. Runar Kristinsson en diens opvolger Peter Maes zagen het echter totaal niet zitten in de 24-jarige Slagveer. De rappe flankspeler werd eind augustus al na amper 51 minuten speeltijd weer tijdelijk terug naar Nederland gestuurd, waar Slagveer eerder uitkwam voor sc Heerenveen.

In dertien duels namens Twente was Slagveer goed voor één goal en één assist. 'Luciano, veel sterkte met je herstel!', schrijft de club.