Degryse over Vanhaezebrouck: Vindt hij Club dan de grootste ploeg van België?

  Degryse over Vanhaezebrouck: "Vindt hij Club dan de grootste ploeg van België?"

  maandag 11 december 2017 om 23:09

  Anderlecht nam het zondagavond op tegen Charleroi. Na de verloren wedstrijd (1-3) beklaagde Hein Vanhaezebrouck zich voor de camera’s van Play Sports over de arbitrage.

  Volgens de Anderlecht-coach worden er de laatste weken wel erg veel beslissingen in het nadeel van Anderlecht en in het voordeel van de concurrentie genomen. Maandagavond gaven de analisten van Extra Time op hun beurt hun mening over de reactie van Vanhaezebrouck.

  Marc Degryse stelde zich vragen bij de reactie van de coach van paars-wit. "Toen Hein coach was van Kortrijk vertelde hij altijd dat grote clubs de beslissingen van de scheidsrechter altijd meekrijgen. Nu zit hij bij een grote club en klaagt hij nog. Moeten we dan gaan concluderen dat hij Club Brugge de grootste club van het land vindt?", vroeg Degryse zich af.

  Plaats een reactie

  Kingambo +1394
  maandag 11 december 2017 om 23:34
  Hein kan het niet aan, hij is mentaal te zwak, wenen, wenen is zijn beste vak
  Vind ik leuk
  Denilson +19
  maandag 11 december 2017 om 23:50
  In het begin janken dat hij nog niet veel tijd had om zijn ploeg te vormen.
  Dat excuus kan hij nu niet meer gebruiken, dan maar andere uitvluchten zoeken...
  Vind ik leuk
  freeman +11012
  dinsdag 12 december 2017 om 00:22
  Zijn " Calimero-gehalte" neemt al heel snel serieuze proporties aan na amper enkele maanden bij Anderlecht !
  Vind ik leuk
  Mckenzie +3712
  dinsdag 12 december 2017 om 07:41
  Heb je Preud'homme ooit zien tekeer gaan? Dan stelt dit niets voor. Hij geeft zijn mening. En zowat iedereen vond het een lichte penalty en vooral licht kaarten. De wedstrijd was verkloot na minder dan half uur. Maar Hein begint nog altijd niet te tieren tegen de scheids, flessen te schoppen of boekjes te gooien.
  Vind ik leuk
  woensdag 13 december 2017 om 18:44
  Nee, Weiler daarentegen trapt een extra bal het veld op uit spelbederf en krijgt niet eens een waarschuwing... Preud'homme trapt tegen een flesje NAAST het veld en moet de tribune in... En maar telkens bashen op dezelfde!
  Vind ik leuk
  Hhti +1455
  dinsdag 12 december 2017 om 01:11
  Ik vergelijk Hein een beetje met Trond Sollied, zijn manier van spelen waren nieuw en zeer goed toen het nog nieuw was. Toen de ploegen zich daar een beetje op instelden gaat het soms wel vlug minder met die aanpak. Van Trond Sollied was het zo, en heb het gevoel dat dit bij Hein ook zo is en eigenlijk niet mee evolueert met het voetbal en keihard vasthoudt aan zijn systeem. Spelers gaan dan ook niet vlug mee in zijn manier van denken en zijn er al gauw hier en daar spelers die er niet moeten van weten van die aanpak. In Gent was het ook zo, en hij was nog maar weg en tongen kwamen al los bij sommige spelers, die nu idd terug zeer goed niveau beginnen te halen. Dus maw Hein is niet die wonder trainer die ieder van hem gemaakt heeft, NOCH kan hijzelf hiermee omgaan. Zijn eigen IK is zijn grootste tegenstander!!
  Vind ik leuk
  blondel +2445
  dinsdag 12 december 2017 om 11:07
  Sorry ,maar die vergelijking gaat helemaal niet op.Club is 4x 2é en 1x kampioen geworden onder SolliedAlleen kregen de spelers teveel vrijheid van Sollied en deed iedereen beetje zijn goesting op het einde.Maar als je zulke uitslagen haalt ,ligt het niet aan het systeem .Door teveel vrijheid te geven was Sollied de controle over de spelers kwijt.Dat is nog iets anders dan
  Vind ik leuk
  Regaal +1071
  dinsdag 12 december 2017 om 05:06
  Jammer dat VP alleen een artikel schrijft over wat Degryse zei in Extra Time...Typisch! Clement en Vandenbempt gaven tenminste toe dat het geen penalty was... om nog maar te zwijgen van die 1ste gele kaart.

  Degryse zegt: er is contact dus... penalty. Ok... vanaf nu wil ik elke scheids de bal op de stip zien leggen bij verderlicht contact in de 16.... er volgen boeiende penaltyreeksen ;-)

  PS Als Club Brugge weer eens geholpen wordt door de scheids haast men zich om te veralgemenen: is bij "alle grote clubs" zo.... maar ik denk dat het genoeg bewezen is de laatste jaren dat dit niet het geval is.
  [Reactie gewijzigd op dinsdag 12 december 2017 om 05:14]
  Vind ik leuk
  Patfey +5091
  dinsdag 12 december 2017 om 08:50
  Penalty bij elke corner (mag van mij hoor, dan leren ze dat duzwen en trekken af) :).
  Vind ik leuk
  woensdag 13 december 2017 om 18:58
  Ik erger me de laatste jaren net het meest aan die verdedigers die bij het minste gaan liggen. Vaak ook nog terwijl ze met de armen gespreid de bal afdekken...
  Vind ik leuk
  Patfey +5091
  woensdag 13 december 2017 om 19:27
  Dit is evenzeer valsspelen als een duwtje of een schwalbe, inderdaad.
  Vind ik leuk
  Mckenzie +3712
  dinsdag 12 december 2017 om 07:23
  De Grijse is een azijnpisser. Echt een zuurpruim. Visser heeft zondag de wedstrijd kapot gefloten. En Hein heeft het recht om dat te zeggen. Basta.
  Vind ik leuk
  dinsdag 12 december 2017 om 09:33
  Hein heeft veel rechten, maar Visser heeft de wedstrijd niet kapotgefloten. De wedstrijd is kapotgemaakt door jullie eigen spelers. Van een ploeg als Anderlecht mag je denk ik toch verwachten dat ze zelfs met 10 tegen 11 georganiseerd kunnen blijven spelen ? Dat er meer ruimte kwam voor Charleroi, akkoord, maar dan nog moet een topploeg als Anderlecht een vuist kunnen maken en georganiseerd blijven spelen. Nu was het alsof ze niet wisten wat te doen. Het werd 0-1 door een lichte strafschop, maar zelfs dan moesten jullie de mentale weerbaarheid hebben om terug te knokken. Tegen Celtic ging het allemaal wel goed, tegen Charleroi bleek dat deze groep toch nog niet top is. Jullie hebben nog wat werk voor de boeg.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +14488
  dinsdag 12 december 2017 om 09:48
  Deze reactie van Degryse is wel top. Het is gewoon zo, altijd dat gemekker op de scheidsrechter..
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Degryse over Vanhaezebrouck: "Vindt hij Club dan de grootste ploeg van België?"