Club Brugge wordt op de hielen gezeten door RSCA: Er zijn mogelijkheden

  Club Brugge wordt op de hielen gezeten door RSCA: "Er zijn mogelijkheden"

  woensdag 6 december 2017 om 20:19

  RSC Anderlecht heeft na de bekeruitschakeling en de Europese uitschakeling nog maar één doel: de titel winnen. De grote titeluitdager zal Club Brugge worden, de huidige nummer één in de stand. Volgens Eddy Snelders ziet het er toch rooskleurig uit voor Anderlecht.

  De analist gelooft dat Anderlecht er dit jaar dichtbij zal zijn. "Goed, er zijn altijd links en rechts puntjes die je moet updaten, maar dit (de winst tegen Celtic, red.) wijst erop dat er in de toekomst opnieuw mogelijkheden zijn. Gezien de situatie in de competitie moet je dit zeker meenemen met het idee dat er in de competitie nog veel mogelijkheden zijn voor Anderlecht", klonk het bij Sporza.

  Snelders zag alvast dat de vormcurve bij Anderlecht in stijgende lijn zit. In de competitie, maar ook in de Champions League. "Er zijn heel veel problemen geweest in het begin om dat elftal weer op de rails te zetten", zegt hij.

  "Het was op dat moment zo slecht dat je zelfs niet meer kon winnen van een ploeg als Celtic. Ik vind dat er op het einde nog wat gerecupereerd is. Die goede helften, daaruit bleek dat Anderlecht opnieuw hoopvol mag zijn. Tegen PSG is er goed gespeeld, tegen Bayern thuis ook bij momenten. Nu in Glasgow is er ook goed gespeeld", klinkt het. Een waarschuwing dus voor Club, dat de competitie en de beker nog heeft.

  Plaats een reactie

  Shredder +3129
  woensdag 6 december 2017 om 20:25
  Volgende week zondag zal veel vertellen. Als anderlecht wint tegen Club zie ik het nog moeilijk worden
  Vind ik leuk
  Zetterberg +9857
  woensdag 6 december 2017 om 20:36
  Ongelofelijk, een overwinning in Celtic, een boefke van Club op de Kehrweg, alle analisten keren hun boot bijna 180 graden. Anderlecht is straks titelkandidaat nummer 1 terwijl we net maanden hebben moeten horen hoe groot de suprematie van Brugge wel niet is!
  Vind ik leuk
  Toca +36158
  woensdag 6 december 2017 om 20:40
  Was ik ook aan t denken. We spelen altijd mee voor de titel maar club heeft het wel in handen. We moeten de komende 2 matchen zeker 4 punten halen.
  Vind ik leuk
  Boerken +6901
  woensdag 6 december 2017 om 21:02
  Heb jij dan een glazen nol miss
  Vind ik leuk
  Patfey +5207
  woensdag 6 december 2017 om 21:45
  Die verhalen krijgen we toch elk jaar?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws