Kan het nog beter bij Club Brugge? 'Het is wachten op eventuele transfers'

Kan het nog beter bij Club Brugge? 'Het is wachten op eventuele transfers'

22-11-2017 07:30
2

Ivan Leko maakt tijdens de heenronde indruk met Club Brugge. De Kroaat kwam deze zomer over van STVV, een overgang waar velen hun twijfels bij hadden. Met 37 op 45 staat Blauw-Zwart comfortabel op kop in de Jupiler Pro League, maar het kan altijd beter.

In de defensie zit het goed, al komt er deze winter misschien nog wel een extra versterking bij. 'Kan het nog beter? In de ogen van Leko wel. Achterin zal het met de huidige bezetting niet zoveel meer veranderen. Daarvoor is het wachten op eventuele transfers of tot sommige jongens iets beter oppikken wat van hen wordt gevraagd', klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Jordy Clasie kon tot dusver zijn kans nog niet grijpen, al komt daar mogelijks snel verandering in. 'Eens Jordy Clasie, die al op training liet zien dat hij een topper is, fit is, heeft de Kroaat in het achterhoofd nog een mooi plannetje. Dat moet hem in staat stellen om nog méér rendement te puren uit Vanaken. Diens persoonlijke statistieken kunnen nog met een hele ruk omhoog.'