Goed nieuws voor Courtois? 'De Gea niet welkom bij Real Madrid'

  Goed nieuws voor Courtois? 'De Gea niet welkom bij Real Madrid'

  maandag 13 november 2017 om 15:10

  Het charme-offensief van Isco om David De Gea naar Real Madrid te lokken, is slecht gevallen bij een aantal ploeggenoten. Dat meldt Diario Gol.

  Isco gebruikte de interlandperiode met Spanje om De Gea openlijk te polsen voor een overstap van Manchester United naar Real Madrid. Dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij een aantal spelers van Real Madrid, die zich vierkant achter Keylor Navas scharen.

  De Costaricaanse doelman vertolkte vorig seizoen een doorslaggevende rol in de eindzege van Real in de Primera División en Champions League. Het 'kamp-Navas' ziet het charme-offensief van Isco richting De Gea als een mes in de rug voor Navas. Ook het woord 'hoogverraad' valt in het artikel.

  Volgens het Spaanse medium heeft Real-trainer Zinedine Zidane bij terugkomst van zijn internationals later deze week een brandje te blussen. Isco en Navas schudden elkaar dan waarschijnlijk ook weer de hand. Toch bestaat de kans dat Real alsnog een doelman bij gaat halen. Thibaut Courtois zal in dat geval sowieso één van de kandidaten zijn.

  Poll

  Zou Courtois passen bij Real Madrid?

  (216 stemmen)

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4490
  maandag 13 november 2017 om 16:55
  Is ook een mes in de rug van Navas dan...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Goed nieuws voor Courtois? 'De Gea niet welkom bij Real Madrid'