'Coucke krijgt minder nieuws, Berrier bereikt akkoord voor lucratieve transfer'

'Coucke krijgt minder nieuws, Berrier bereikt akkoord voor lucratieve transfer'

26-10-2017 08:09
2

Franck Berrier staat voor een bijzonder opvallende transfer. De 33-jarige Fransman kan na enkele jaren België afscheid nemen van ons land. Een lucratieve transfer naar Thailand staat hem te wachten.

Het Nieuwsblad weet dat de middenvelder een principeakkoord voor één jaar heeft bereikt met de Thaise club Ratchaburi. De nummer zeven van Thaïland wil de middenvelder komende winter al naar Azië halen. Enkel een akkoord met KVO staat een transfer nog in de weg.

De vrouw van Berrier zou zelf al naar Thaïland vertrokken zijn om er een kijkje te nemen en gaf haar akkoord voor een verhuis. KVO daarentegen moet dat nog doen. Berrier heeft nog een contract tot medio 2019 bij de club en Marc Coucke ziet hem als een onmisbare pion.

Bij het akkoord van dat nieuwe contract kreeg Berrier wel de belofte dat Oostende hem niets in de weg zou leggen bij een interessant buitenlands voorstel. Nu de Thaïse club, waar ex-Anderlechtspeler Bertrand Crasson sportief direceur is, interesse toont, is het nog maar de vraag of KVO hem ook een transfer gunt.