'Club Brugge krijgt telefoontje van eersteklasser voor... Preud'homme'

'Club Brugge krijgt telefoontje van eersteklasser voor... Preud'homme'

26-10-2017 06:53
6

Na het ontslag van Yannick Ferrera moet men bij KV Mechelen op zoek naar een nieuwe coach. Bij Malinwa durft men te dromen. Die droom is ook bijzonder ambitieus; de terugkeer van Michel Preud'homme is in de maak.

Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad weten dat Preud'homme optie nummer één is om Ferrera te vervangen. Malinwa zou Preud'homme zelfs al gecontacteerd hebben. De coach zelf zegt nog niet meteen nee tegen het aanbod. Preud'homme gaf in het verleden al aan graag nog eens trainer van KV Mechelen te worden. Dat kan vroeger gebeuren dan verwacht.

De ex-trainer van Club Brugge zou nog voor het weekend zijn antwoord geven aan het Mechelse bestuur. Als hij besluit om in te gaan om het voorstel, zal dat enkel tot het einde van het seizoen worden. Preud'homme lijkt na het WK namelijk nog steeds de opvolger van Roberto Martinez te gaan worden bij de Rode Duivels.

Als Preud'homme beslist om trainer te worden van KV Mechelen, moet er eerst nog een akkoord gevonden worden met Club Brugge. De trainer heeft nog een contract tot medio 2019 bij Blauw-Zwart, waardoor er dus betaald moet worden. Al lijkt de kans klein dat Club Brugge hem ook iets in de weg gaat leggen.