Brugse matchwinnaar voelt zich steeds beter: 'Ben nog niet top, maar werk eraan'

  Brugse matchwinnaar voelt zich steeds beter: 'Ben nog niet top, maar werk eraan'

  zondag 22 oktober 2017 om 20:15

  Saulo Decarli heeft zich zondagnamiddag tot matchwinnaar gekroond bij Club Brugge. De Zwitserse verdediger was tegen Antwerp goed gevolgd nadat een schot van Laurens De Bock werd gekeerd. Hij was uiteraard enorm gelukkig met zijn eerste doelpunt voor Blauw-Zwart.

  "Het is een fantastisch gevoel. Ik stond op het goede moment op de juiste plaats om de bal in doel te leggen", vertelde Decarli op de webstek van Club. "Het was een belangrijke zege voor de ploeg. Antwerp was een goede tegenstander en speelde een sterke match. Ze maakten het ons moeilijk, maar het zijn drie verdiende punten.

  De Zwitser voelt zich steeds beter in zijn sas bij de ploeg van Ivan Leko. "Het is nog een lange weg. Ik voel me beter en beter en ik werk hard. Toen ik in Brugge toekwam had ik een achterstand. Ik werk iedere week hard om te verbeteren en een goede speler te worden. Ik ben nog niet op mijn top, maar ik werk eraan. Vandaag waren het ook harde duels, vooral met Oulare."

  Decarli vierde zijn doelpunten opvallend met de bal onder zijn shirt. "Mijn vrouw is zwanger van ons eerste kindje. Ze woont nu bij mij, maar ze volgde de wedstrijd van thuis uit. Ik ga ervan uit dat ze een mooie glimlach op haar gezicht had na mijn doelpunt."

  Plaats een reactie

  Lodecol13 +1563
  zondag 22 oktober 2017 om 20:51
  Dat is de goede ongesteldheid profciat decarli jullie waren goed vandaag
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Brugse matchwinnaar voelt zich steeds beter: 'Ben nog niet top, maar werk eraan'