Mea Culpa bij Coopman, maar: Ik ga niet slecht slapen

  Mea Culpa bij Coopman, maar: "Ik ga niet slecht slapen"

  donderdag 19 oktober 2017 om 21:56

  Zulte Waregem kwam donderdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Vitesse. Sander Coopman kreeg een geweldige kans om Essevee de zege te bezorgen, maar hij liet een grote kans onbenut. 

  "Scoren met het hoofd is een werkpunt van mij. Die bal moest er in", aldus Coopman tegenover Sporza. "We hebben een paar kansen gekregen om nog te scoren, maar zij ook. Een gelijkspel is op zijn plaats. We zijn van de nul af en dat is belangrijk. Vitesse is een ploeg die ons beter ligt dan Lazio of Nice. Ik ga niet slecht slapen, ik ben redelijk tevreden over mijn partij."

  Na de match moest Francky Dury toegeven dat een gelijkspel het hoogst haalbare was. "We brachten net iets te weinig om te winnen. We deden alles wat we konden, maar moesten onze organisatie behouden door de vele tegengoals van de laatste weken. Er waren kansen aan beide kanten. Een gelijkspel is een juiste uitslag. Wij speelden iets te weinig kansen uit, vond ik. Anderzijds stonden we goed. Voor het gevoel had ik graag gewonnen, maar het is niet gelukt", aldus de trainer van Zulte Waregem. 

  Lees ook: Vitesse-trainer boos na draw tegen Zulte Wargem: 'Ik had al niet veel met die man'

  Poll

  Was een gelijkspel terecht?

  (30 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Mea Culpa bij Coopman, maar: "Ik ga niet slecht slapen"