Tegenstander vol lof: Club Brugge is een echte oorlogsmachine

Tegenstander vol lof: "Club Brugge is een echte oorlogsmachine"

15-10-2017 21:40
1

Adnan Custovic heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd afgewerkt als interim-coach van KV Oostende. Komende week wordt er een beslissing gemaakt over zijn toekomst, maar tegen Club Brugge maakte hij een goede beurt.

De Kustjongens leken af te stevenen op een gelijkspel, maar daar besliste Anthony Limbombe in blessuretijd anders over. Toch was Custovic tevreden met het geleverde spel van zijn troepen. "Voetbal is nu eenmaal zo", vertelde de Bosniër aan Sporza. "We hebben immens veel inzet getoond en trekken twee keer een achterstand recht. Het derde doelpunt van hen, zo diep in het slot, doet veel pijn."

De interim-coach van KVO had veel lof voor de tegenstander van zondagnamiddag. "Club Brugge is een echte oorlogsmachine en scoort opnieuw drie keer. Helaas is dat dus één keer meer dan ons. "Ik vroeg voor de wedstrijd aan mijn spelers dat ze alles zouden geven, zodat ze nergens spijt van konden hebben achteraf. Dat deden ze ook en daar ben ik fier om."

De komende dagen wordt er een beslissing gemaakt over de toekomst van de interim-coach van Oostende. "Ik ben fier op wat ik de laatste vier weken heb neergezet. Als dat morgen eindigt, dan is dat zo. Als het niet eindigt, dan ga ik voortdoen zoals ik bezig ben", besloot Custovic.