Nooit een kans gekregen bij Anderlecht, ook al deed ik elke dag mijn best

  "Nooit een kans gekregen bij Anderlecht, ook al deed ik elke dag mijn best"

  donderdag 12 oktober 2017 om 20:45

  René Weiler leek deze zomer sterk te geloven in de kwaliteiten van de jonge Silvère Ganvoula. Die Congolees kwam over van Westerlo en viel meteen in de smaak... tot de competitie begon.

  In de voorbereiding kreeg hij heel wat kansen en maakte hij indruk op Weiler. Dat vertaalde zich echter niet in minuten bij de A-ploeg. Als huurling van KV Mechelen kijkt hij zijn eigenaar vrijdag in de ogen.

  "Ik wist dat er veel concurrentie was bij Anderlecht. Maar ik heb nooit een kans gekregen, ook al deed ik elke dag mijn best en draaide het niet in de eerste weken", vertelt hij in La Capitale.

  De uitleenbeurt aan KV Mechelen had heel wat voeten in de aarde. "Anderlecht wilde mij eerst niet laten gaan. Ik ging zelf naar het bestuur met de vraag om mij uit te lenen, omdat ik toch niet speelde. Ze begrepen dat en werkten daarom mee."

  Plaats een reactie

  BS90 +4467
  donderdag 12 oktober 2017 om 21:40
  Je best doen, zijn we Club Brugge of zo? We verwachten wel wat meer dan dat...
  Vind ik leuk
  Patfey +4879
  donderdag 12 oktober 2017 om 23:44
  Wat kan je meer op training doen? Je best doen, en hopen op een kans van de trainer, zeker als je concurrenten er neit veel van terecht brengen.
  Vind ik leuk
  SirMaxime +343
  vrijdag 13 oktober 2017 om 07:58
  Het is nu ook niet nieuw dat Weiler geen andere spelers een kans durfde te of wou geven, ik kan wel geloven dat hij, net als al die andere verloren talenten, zijn best deed, maar ja, "Weiler"...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "Nooit een kans gekregen bij Anderlecht, ook al deed ik elke dag mijn best"