Twijfels bij Frutos: Ik vond dat tactisch en psychologisch toch niet heel slim

Twijfels bij Frutos: "Ik vond dat tactisch en psychologisch toch niet heel slim"

maandag 25 september 2017 om 18:31

RSC Anderlecht won afgelopen weekend op het nippertje met 1-2 op het veld van Waasland-Beveren. Meteen de eerste overwinning voor interim-coach Nicolas Frutos in de Jupiler Pro League. Toch rijzen er steeds meer twijfels over de capaciteiten van de Argentijn.

"Of het stilaan beter gaat met Anderlecht?", vroeg Peter Vandenbempt zich af op de webstek van Sporza. "Dat zou ik op basis van de wedstrijd in Beveren niet durven te beweren. Anderlecht heeft enkel gewonnen door de traptechniek van Stanciu, de geweldige prestatie van doelman Frank Boeckx en ook omdat de scheidsrechter gewoon zijn werk niet deed."

"Ze hebben wel gewonnen en dat vond Frutos achteraf het belangrijkste. Maar ik zou toch durven te denken dat hij niet echt veel punten heeft gescoord op de Freethiel. Ik vond paars-wit in de beker in die 3-4-3 tegen Westerlo behoorlijk voetballen, veel te traag weliswaar. Maar wel verzorgd en naar voren. Als er veel twijfel is, begrijp ik niet dat je dat dan weer helemaal omgooit in functie van Waasland-Beveren. Ik vond dat tactisch en psychologisch toch niet bijster slim van Frutos."

Plaats een reactie

Bacco +1621
maandag 25 september 2017 om 18:36
Frutos is niet klaar voor de top. Anderlecht en zijn supporters verdienen beter!
Vind ik leuk
maandag 25 september 2017 om 19:40
Bestaat er beter dan Frutos?! Komaan man!
Vind ik leuk
Bacco +1621
maandag 25 september 2017 om 19:45
Ik begrijp ze helemaal niet meer van Anderlecht. Ik herken die ploeg niet meer. Hoelang is er bv al een probleem op links. Verleden seizoen zetten ze er soms Acheampong. Die speelde meestal niet schitterend, dan zetten ze Hanni op die plaats, speelde daar ook niet goed. Idem op rechts. Hebben daar amper spelers, uit armoe moest Bruno daar spelen. Zelfs Defour heeft er gestaan. het was verleden seizoen niet goed op de flanken met Hanni en Bruno, iedereen wist dat. Wie spelen er nu op de flanken...Hanni en Bruno. Komaan jongens....
Vind ik leuk
Svh +107
maandag 25 september 2017 om 19:14
Idd volledig mee eens niets aan toe te voegen
Vind ik leuk
freeman +2054
maandag 25 september 2017 om 20:33
Eindelijk eens een objectieve analyse ..... Kon niet beter vertaald worden door Peter ! Moet verder helemaal niets aan toegevoegd worden !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Twijfels bij Frutos: "Ik vond dat tactisch en psychologisch toch niet heel slim"