Twijfels bij Frutos: Ik vond dat tactisch en psychologisch toch niet heel slim

Twijfels bij Frutos: "Ik vond dat tactisch en psychologisch toch niet heel slim"

maandag 25 september 2017 om 18:31

RSC Anderlecht won afgelopen weekend op het nippertje met 1-2 op het veld van Waasland-Beveren. Meteen de eerste overwinning voor interim-coach Nicolas Frutos in de Jupiler Pro League. Toch rijzen er steeds meer twijfels over de capaciteiten van de Argentijn.

"Of het stilaan beter gaat met Anderlecht?", vroeg Peter Vandenbempt zich af op de webstek van Sporza. "Dat zou ik op basis van de wedstrijd in Beveren niet durven te beweren. Anderlecht heeft enkel gewonnen door de traptechniek van Stanciu, de geweldige prestatie van doelman Frank Boeckx en ook omdat de scheidsrechter gewoon zijn werk niet deed."

"Ze hebben wel gewonnen en dat vond Frutos achteraf het belangrijkste. Maar ik zou toch durven te denken dat hij niet echt veel punten heeft gescoord op de Freethiel. Ik vond paars-wit in de beker in die 3-4-3 tegen Westerlo behoorlijk voetballen, veel te traag weliswaar. Maar wel verzorgd en naar voren. Als er veel twijfel is, begrijp ik niet dat je dat dan weer helemaal omgooit in functie van Waasland-Beveren. Ik vond dat tactisch en psychologisch toch niet bijster slim van Frutos."

Plaats een reactie

Svh +122
maandag 25 september 2017 om 19:14
Idd volledig mee eens niets aan toe te voegen
Vind ik leuk
freeman +5783
maandag 25 september 2017 om 20:33
Eindelijk eens een objectieve analyse ..... Kon niet beter vertaald worden door Peter ! Moet verder helemaal niets aan toegevoegd worden !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Twijfels bij Frutos: "Ik vond dat tactisch en psychologisch toch niet heel slim"