Anderlecht en Club mogen niet op lauweren rusten: Ik geloof nog in de titel

Anderlecht en Club mogen niet op lauweren rusten: "Ik geloof nog in de titel"

Gepubliceerd: zaterdag 23 september 2017 om 07:13za 23-09-2017 om 07:13

Bij Gent geeft men in het bestuur de strijd om de titel al op, maar niet iedereen van de Buffalo's gaat daarmee akkoord. Voor Lovre Kalinic is het nog lang niet afgelopen. De Kroaat zal er dan ook alles aan doen om die titel te pakken.

"Wat dacht je, dat ik aan Play-Off 2 denk", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Dit is de grootste club en we mogen dan wel een moeilijke periode gekend hebben, we zullen blijven vechten. Ik maak me geen zorgen over Play-Off 1 als ik naar de kwaliteiten van deze ploeg kijk, en zie hoe iedereen werkt."

Niet alleen Play-Off 1, ook de titel is nog mogelijk volgens hem. "Natuurlijk geloof ik nog in de titel. Je zal me nooit horen zeggen: 'We maken geen kans.' Het verschil is nu misschien te groot, maar wie weet kent Club Brugge nog een moeilijke periode."

Ambitie
Het voorbije seizoen geeft hem goede hoop. "Vorig seizoen voorspelde iedereen op een bepaald moment ook dat Club kampioen zou worden en uiteindelijk pakte Anderlecht de titel. Hier in België is alles mogelijk. Zeker als je die - tussen aanhalingstekens - kleine ploegen ziet."

Kalinic heeft dan ook één groot doel bij Gent. "Mijn ambitie is hoe dan ook om hier kampioen te worden. Want het is al vier jaar geleden dat ik nog iets gewonnen heb - de beker in Kroatië. De titel is iets waar elke speler van droomt. Ik wil strijden voor de prijzen", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws