Tielemans en Martinez zijn goede vrienden: Hij wilt me erbij

  Tielemans en Martinez zijn goede vrienden: "Hij wilt me erbij"

  vrijdag 22 september 2017 om 23:39

  Youri Tielemans is klaar om heel Europa te veroveren. De middenvelder realiseerde zijn toptransfer naar Monaco en wil zich ook onmisbaar maken bij de Rode Duivels. Roberto Martinez is alvast een fan.

  Martinez noemde Tielemans onlangs nog 'a diamond'. Mooie lof van de bondscoach. "Echt? Eigenlijk verrast het me niet. De bondscoach heeft altijd mooie woorden over voor zijn spelers. En hij heeft me bijna van in het begin bij de selectie gehaald - een paar matchen van me volstonden blijkbaar om te besluiten dat hij me erbij wilde", zegt Tielemans in Het Laatste Nieuws.

  Tielemans probeert Martinez nu ook helemaal te overtuigen. "Ik weet dat ik, als ik goed presteer, erbij zal zijn in Rusland. De bondscoach heeft me graag. Maar ik moet het nog altijd op het veld tonen en me voorbeeldig gedragen. Aan mij om zo verder te doen."

  En een basisplek bij de Rode Duivels? "Ik moet eerst en vooral bij Monaco spelen om een basisplaats te kúnnen claimen bij de nationale ploeg. Er is heel veel concurrentie - ik moet daarmee omgaan", besluit hij.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Tielemans en Martinez zijn goede vrienden: "Hij wilt me erbij"