Musonda dolgelukkig met eerste doelpunt: Tranen van blijdschap

  Musonda dolgelukkig met eerste doelpunt: "Tranen van blijdschap"

  donderdag 21 september 2017 om 16:40

  Charly Musonda kreeg woensdag een eerste basisplaats bij Chelsea, dat het in de Carabao Cup opnam tegen Nottingham Forest. De belofteninternational speelde een goede partij en bekroonde zijn prestatie met een mooi doelpunt. Dat was een emotioneel moment voor onze jonge landgenoot. 

  "Het was emotioneel om mijn eerste doelpunt op Stamford Bridge te maken", citeerde Sporza Musonda. "Ik kan het me nu zelfs niet meer herinneren. Ik was heel blij, de tranen stonden in mijn ogen om eerlijk te zijn. Als de ploegmaats mij niet waren komen halen, zou ik niet weten wat er gebeurd was. Het was een fantastisch moment."

  Een eerste keer starten op Stamford Bridge, het was iets waar de aanvallende middenvelder enorm naar uitkeek. "Ik was erg opgewonden. Om eerlijk te zijn was ik nerveuzer voor de match dan tijdens. Eenmaal de wedstrijd op gang getrapt was, was ik kalm en voelde ik me goed. Ik keek er echt naar uit. Het was een geweldige ervaring."

  Conte tevreden: "Musonda speelde heel goed"
  Coach Antonio Conte toonde zich ook tevreden met de partij van Musonda. "Charly speelde heel goed. Hij werkt heel hard om fysiek sterker te worden, de Premier League is heel veeleisend op dat vlak. Hij is een getalenteerde speler en moet blijven voortdoen zoals hij bezig is. En als hij de kans krijgt om ons te helpen, moet hij die grijpen", aldus de Italiaan. 

  Poll

  Kan Musonda ooit nog uitgroeien tot een wereldtopper?

  (591 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Musonda dolgelukkig met eerste doelpunt: "Tranen van blijdschap"