Denswil stelt fans gerust na gemiste transfer: Klik al lang gemaakt.

Denswil stelt fans gerust na gemiste transfer: "Klik al lang gemaakt."

14-09-2017 15:35
2

Hij was al in Engeland en de deal leek beklonken, maar uiteindelijk werd Stefano Denswil geen ploegmaat van José Izquierdo bij Brighton & Hove Albion. Eerder was er concrete belangstelling van Hamburg, maar de Nederlander is dus nog steeds een speler van Club Brugge. Maar daar zit hij naar eigen zeggen niet mee.

"Het is een klik die ik al eventjes gemaakt heb", verzekert Denswil in Het Nieuwsblad. "Die gemiste transfer is echt niet lang in mijn hoofd blijven hangen. Natuurlijk is het mooi dat ik meteen scoor, maar we bleven na Moeskroen wel zonder punten achter. Toch was de nederlaag te vermijden, want we hebben altijd getoond dat we wilden winnen."

Ondanks het feit dat de Nederlander met zijn hoofd bij een transfer zat, kwam dat nadien weinig of niet ter sprake. "Dat is het mooie aan de pers: met een doelpunt kom je positief in de krant. Zonder doelpunt gingen de commentaren misschien anders zijn geweest. Dat is voetbal, het hoort erbij. Maar nogmaals: die heisa is volledig verteerd", besluit Denswil.