Guardiola prijst De Bruyne de hemel in. Eén van de beste spelers die ik ooit zag

Guardiola prijst De Bruyne de hemel in. "Eén van de beste spelers die ik ooit zag"

14-09-2017 08:35

Het is niet de eerste keer, maar Pep Guardiola haalde woensdag nog eens de loftrompet boven voor Kevin De Bruye. Die schitterde alweer in het lichtblauwe shirt van Manchester City. Guardiola kan zijn bewondering niet onder stoelen of banken steken.

"Kevin is één van de beste spelers die ik in mijn leven gezien heb", liet Guardiola woensdag niet na om zijn middenvelder de hemel in te prijzen. "Hij is tot alles in staat. Hij kan de voetballer worden die hij wil, een topvoetballer met heel veel klasse. We zijn zo trots dat hij voor ons speelt." En de rol van De Bruyne wordt steeds groter, want plots droeg de Rode Duivel de aanvoerdersband. "Hij is één van mijn kapiteins."

De Bruyne loodste Manchester City woensdag dan ook naar een ruime 0-4 zege op het veld van Feyenoord. The Citizens willen eindelijk de hoofdvogel afschieten op Europees vlak. "Vorig seizoen slaagden we er in de Champions League niet in om op verplaatsing te winnen, dus dit is een goede start. De ploeg is misschien ook iets hongeriger dan vorig jaar", aldus De Bruyne na de match tegeover de pers.