Klopp doet het weer: Mignolet vliegt naar de bank

  Klopp doet het weer: Mignolet vliegt naar de bank

  woensdag 13 september 2017 om 07:40

  Wat heeft Jürgen Klopp toch tegen Simon Mignolet? Voor de topper tegen Arsenal twee weken geleden vloog de Rode Duivel plots in de tribune, omdat hij 'nood had aan rust'. Na de pandoering tegen Manchester City, waar Mignolet nochtans geen schuld trof, is het weer zover. Loris Karius speelt, Mignolet zit op de bank. 

  Liverpool is na een lange afwezigheid opnieuw present op het Kampioenenbal. Woensdagavond opent het zijn groepsfase tegen Sevilla. Maar dat zal dus zonder Mignolet gebeuren, zo vertelde trainer Klopp dinsdag op zijn persbabbel. "Ik kan jullie zeggen dat, als er niks onverwachts gebeurt, Loris Karius in doel staat tegen Sevilla", zei Klopp tegen de verzamelde pers.

  Afgelopen weekend stond Mignolet wel gewoon in doel tegen Manchester City, maar mede door een rode kaart voor Sadio Mané werd het een 5-0 afstraffing. Het was de eerste nederlaag van het seizoen, maar onze landgenoot lijkt het kind van de rekening te worden. Nochtans maakte Karius geen al te beste beurt tegen Arsenal, ook al wonnen The Reds makkelijk. Afgelopen weekend verklaarde Klopp nog dat Mignoler zijn nummer één bleef. Maar die mag dus niet spelen in de Champions League...

  Poll

  Denken jullie dat Mignolet nu vaste nummer één gaat blijven bij Liverpool?

  (626 stemmen)

  Plaats een reactie

  SD +6000
  woensdag 13 september 2017 om 07:59
  Boecx moest toch ook plaatsmaken voor Sels ! Dit is schrijven om te schrijven.
  Vind ik leuk
  DDT +2620
  woensdag 13 september 2017 om 08:16
  Dat kan je toch niet vergelijken, Neuer stond toch ook gewoon in doel.
  Vind ik leuk
  lauwaert +40
  woensdag 13 september 2017 om 08:21
  Ik heb Klopp altijd al een goede trainer gevonden. Maar in deze kan ik hem niet volgen. Hij heeft Karius gehaald en wil zijn gelijk halen. Toptrainers hebben een ego van hier tot in Tokyo.
  Vind ik leuk
  zapperboy +489
  woensdag 13 september 2017 om 10:22
  Hopelijk krijgt Liverpool vandaag een oplawaai.
  Die Klopp speelt een smerig spelletje met zijn keepers.
  Ik blijf erbij: Mignolet moet daar weg, die verdedigers wat voor hem staan zijn onbetrouwbaar, ja en dan kan en gaat een keeper in de fout.
  Vind ik leuk
  dethklok28 +3940
  woensdag 13 september 2017 om 10:33
  En het ergste is dat de volgende keeper een verdediging voor zich gaat krijgen met Van Dijk en ineens bij titelkandidaten hoort. En dan zal dat ook allemaal aan Simon liggen. Ik vind dat ze hard met zijn voeten spelen. En het is mss de eerste keer dat ik dit zeg maar Simon kan mss beter in zee gaan met Raiola. Dan zullen ze zo niet lachen. Speel niet met de geldwolf zijn geld.
  Simon is te braaf. Op tafel durven slaan.
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +11468
  woensdag 13 september 2017 om 12:09
  Hij kent er geen Klopp van!! Mignolet heeft Liverpool in de heenwedstrijd tegen Hoffenheim recht gehouden..
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Klopp doet het weer: Mignolet vliegt naar de bank