'Na keeperstrainer helpt nu ook Frutos Anderlecht aan nieuwe doelman'

'Na keeperstrainer helpt nu ook Frutos Anderlecht aan nieuwe doelman'

06-09-2017 09:15
6

Anderlecht testte een tijdje Marcos Peano. Ondertussen is de Argentijnse doelman terug naar zijn geboorteland, maar volgens Sin Mordaza keert hij dra terug naar België. Vanaf de winter wil paars-wit de achttienjarige keeper gaan huren. 

Momenteel staat Peano nog op de loonlijst van het Argentijnse Unión de Santa Fe. In de winter hoopt Anderlecht de doelman op huurbasis over te nemen. Paars-wit hoopt voor de Argentijnse jeugdinternational ook een aankoopoptie te versieren. 

Nicolas Frutos is bij Anderlecht voorstander van de komst van Peano. De keeper was deze zomer even in de running om derde keeper van Anderlecht te worden, maar uiteindelijk koos men in Brussel voor Boy de Jong. Boy is de zoon van keeperstrainer Max.

Bij Anderlecht is Matz Sels momenteel de eerste keeper. De huurling van Newcastle voelt wel de hete adem van Frank Boeckx in zijn nek. De man, die Anderlecht vorig seizoen aan de titel hielp, is weer klaar voor de dienst. Davy Roef speelt momenteel op huurbasis voor Waasland-Beveren. Mile Svilar vertrok naar Benfica.