OFFICIEEL: Anderlecht stalt gewilde spits bij KV Mechelen

OFFICIEEL: Anderlecht stalt gewilde spits bij KV Mechelen

30-08-2017 15:09
2

Anderlecht ziet in de laatste twee dagen van de transfermarkt nog de ene na de andere speler vertrekken. Paars-wit heeft nu ook tijdelijk afscheid genomen van Silvère Ganvoula. Hij wordt voor één seizoen uitgeleend aan KV Mechelen.

VoetbalPrimeur.be wist u woensdagochtend al te melden dat KV Mechelen in poleposition lag om de transferstrijd rond Ganvoula te winnen. Er was namelijk flinke concurrentie voor de Congolese international. Onder andere Waasland-Beveren, Antwerp, Lokeren grijpen nu naast zijn komst. 

KV Mechelen kondigde woensdagmiddag de deal officieel aan. ''Silvère Ganvoula (21) wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van RSC Anderlecht. Ganvoula zelf kwam woensdagmiddag kennismaken met de sportieve staf en zijn nieuwe ploegmakkers'', zo valt er te lezen op de clubsite. Er is in het persbericht geen sprake van een optie tot koop, waardoor Ganvoula na dit seizoen weer voor zijn kans kan gaan in Brussel.

Vorig seizoen speelde hij bij Westerlo, waar hij negen keer het net wist te vinden in 26 optredens. Dat bleek helaas voor de Kempenaren niet genoeg om degradatie naar de Eerste Klasse B te voorkomen.