Debutant overtuigt bij Club Brugge: Ik ga nog verbeteren

  Debutant overtuigt bij Club Brugge: "Ik ga nog verbeteren"

  maandag 21 augustus 2017 om 13:43

  Ook Club TV sprokkelde zondagavond nog enkele reacties bij de spelers van Club Brugge. Het haalde ook German Mera voor de camera. Die spreekt voorlopig enkel Spaans, maar had daar op het veld weinig last van.

  Mera was tevreden met zijn debuut. "Ik ben heel blij omdat de ploeg gewonnen heeft. We blijven aan top van de competitie. We zullen hard blijven werken voor wat er nog aankomt. Ik ga mezelf blijven verbeteren en me blijven inzetten voor Club Brugge."

  Laurens De Bock mocht ook nog eens opdraven. "Het is leuk om de competitie zo te kunnen beginnen. Zo zetten we meteen druk op andere ploegen. Een paar vaste waarden hebben rust gekregen. Dat is goed, anders gaat het een lang seizoen worden." Vormer treedt hem bij. "Top, beter kan niet. Verdiend gewonnen denk ik. Op het einde gaan ze dan wel drukken, maar 12 op 12 is heel goed. Het kan beter, maar dat komt wel."

  Ook Jelle Vossen voelde zich goed na de zege, maar bleef wel kritisch. "We moeten rustiger blijven, ook als we voor staan. Dat zijn dingen waar we hard aan gaan werken. We hebben werk, maar dat is natuurlijk leuker met het maximum van de punten."

  Plaats een reactie

  freeman +7790
  maandag 21 augustus 2017 om 14:14
  Mera betekent een serieuze aanwinst voor de verdediging ! En die heeft zeker nog een grote groeimarge ! Nu reeds een meer dan geslaagde aankoop !
  Vind ik leuk
  larédo +1262
  maandag 21 augustus 2017 om 14:46
  Ik vond hem een degelijke match spelen, maar ik betwijfel of er nog veel groeimarge op een 27jarige zit. Maakte met zijn powerplay en fysieke capaciteiten wel indruk.
  Vind ik leuk
  kenweb +87
  maandag 21 augustus 2017 om 16:59
  goeie indruk gemaakt kan zeker nog verder groeien ook op 27 jarige leeftijd geloof er wel in zeker hele goeie zaak voor brugge!
  Vind ik leuk
  Boktor +588
  maandag 21 augustus 2017 om 19:59
  Als Weiler of Van Haesebroeck met 7 nieuwe spelers zouden gaan winnen zijn in Kortrijk dan waren de sportkaterns van de bladen te klein geweest. Nu heeft Leko dat met Club gedaan en worden alleen de nieuwe jongens op een weegschaal gezet en als het enigszins kan, afgebroken tot op de grond. Kijk maar naar gewezen vliegenvanger en huidig zgn
  Vind ik leuk
  Boktor +588
  maandag 21 augustus 2017 om 20:00
  ananlist die Horvath met de grond gelijk maakt. Maar hij vergeet dat deze jongen pas vooran in de twintig is en dat hijzelf dan nog in St.Gillis Dendermonde de ballen mocht oprapen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Debutant overtuigt bij Club Brugge: "Ik ga nog verbeteren"